Werken bij KlinQ

Wil jij als professional bijdragen aan een uniek concept in het jeugdzorglandschap?

KlinQ is een kleinschalige behandellocatie, waar orthopedagogische en psychiatrische kennis hand in hand gaan. Zo slaan we namelijk de brug tussen wal en schip. Met een integrale aanpak staat de zorgvraag en veiligheid van jongeren (12-18 jaar) en ouders centraal. Zij komen niet meer voor dichte deuren te staan; we brengen de zorg namelijk naar het kind toe. Wij zorgen voor een warme tijdelijke basis en optimisme, mét optimale ouderbetrokkenheid, actieve deelname en gastvrije rooming. Want dat is juist zo belangrijk voor de behandeling.

Dit bekekent KlinQ voor jou:

Werken bij KlinQ betekent je samen met fijne collega’s inzetten om een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren te waarborgen. Maar ook voor jou als professional zetten we de deuren wagenwijd open. Jouw talent, kwaliteiten en persoonlijkheid staan centraal, want ook jij bent zo op je best. Samen bouwen we aan een veilige, gezonde en kansrijke toekomst.

Toewijding

Realistisch

Lef

Zuiver

Kom jij ook werken bij KlinQ?

Wil jij je als professional inzetten voor de toekomst van jongeren met gedrags- en psychische problematiek? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer vandaag nog. Wie weet zien we elkaar binnenkort om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Geen passende vacature gevonden? Neem dan ook eens een kijkje bij onze partner Oosterpoort.

KlinQ is
onderdeel van
Groep Oosterpoort

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact
met ons op via:
info@stichtingklinq.nl
073 – 20 60 999